So Eco Wooden Foot File

Lekë 1,000.00
Title:  

Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve.

-

Zgjidhja përfundimtare për largimin e lëkurës së thatë dhe të ashpër nga këmbët tuaja! 

Thuaj lamtumirë shqetësimit për kembët e ashpra dhe përshëndetje këmbëve të lëmuara si të mëndafshta. Ana e ashpër pastron butësisht lëkurën e ngurtësuar, duke zbuluar këmbët super të buta dhe të lëmuara.

Ajo që e veçon furcën e këmbëve prej druri So Eco është sipërfaqja e saj e projektuar me kujdes. Kjo teksturë largon lëkurën e fortë dhe eksfolon qelizat e vdekura të lëkurës, duke i lënë këmbët tuaja të ndjehen të rinovuara dhe duken më të mirën e tyre absolute.

Forma e saj ergonomike siguron një kapje të rehatshme, duke e bërë atë të lehtë për t'u përdorur, edhe gjatë seancave të zgjatura të kujdesit për këmbët.

Shiko edhe