So Eco Wrist Wash Bands

Lekë 800.00
Title:  

Peshqirë për kycet e duarve.

-

Jeni të lodhur nga uji që ju pikon nëpër krahë kur lani fytyrën? Atëherë keni nevojë për shiritat e dorës So Eco me mikrofibër ! Këto shirita janë të përbërë nga mikrofibra me cilësi të lartë të krijuar për të thithur ujin dhe për të parandaluar që ai të pikojë në krahët tuaj. Mikrofibra është tepër e butë , duke e bërë atë të përshtatshme edhe për lëkurat e ndjeshme .Larja e fytyrës do kthehet në argëtim sepse mund të lëvizni duart lirshëm pa u stresuar.

Shiko edhe