Suavinex Tattoo Citronella 3 Years + * 14

Suavinex Tattoo Citronella 3 Years + * 14

Lekë 600.00
Title:  
Ngjitëse me dizajne të ndryshme, të cilat largojnë insektet.

14 ngjitëse

Suavinex Tattoo Citronella 3 Years + janë një tatuazhe të lëvizshme i formuluar me Citronella, që ndihmojnë në largimin e mushkonjave dhe shmangien e pickimeve të tyre të bezdisshme. 

Ata kanë dizajne argëtuese të kafshëve. 

I përshtatshëm për fëmijë nga 3 vjeç. Përmban 14 njësi.

Shiko edhe