Uriage Bariesun SPF 30 Spray * 200 ML

Uriage Bariesun SPF 30 Spray * 200 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Krem mbrojtës kundër rrezeve UVA dhe UVB, radikalëve të lirë dhe parandalon tharjen e lëkurës.

200 ml

Krem mbrojtës kundër rrezeve UVA dhe UVB, radikalëve të lirë dhe parandalon tharjen e lëkurës.

Konsistenca e lehtë, jo e yndyrshme dhe me aromë të këndshme garanton aplikim të përditshëm. Ky krem mbrojtës garanton siguri të lartë, tolerancë të lartë dhe thithje të shpejtë.

  • Parandalon plakjen
Uji termal Uriage, në thelbin e formulave Bariésun, lufton kundër efekteve të dëmshme të diellit. Prandaj barriera e lëkurës përforcohet dhe ADN -ja mbrohet nga dëmtimi i rrezet UV.
  • Mbron nga rrezet UV
Kompleksi i tij i ri i filtrave të gjeneratës së fundit siguron mbrojtje të lartë kundër rrezeve UV. Ky krem garanton fotostabilitet të provuar dhe mbulim të gjerë UVB dhe UVA.
  • Hidraton intensivisht


Të aplihohet para ekspozimit në diell, aplikoni një sasi të mjaftueshme për të mbuluar zonën e ekspozuar ndaj diellit. Ripërdorni rregullisht, veçanërisht pas djersitjes, notit ose tharjes me peshqir. Edhe pse jeni të mbrojtur mirë, zvogëloni ekspozimin sa më shumë që të jetë e mundur.

Shiko edhe