Uriage Hyseac 3-Regul Spf 50+ Global Tinted Skincare *40 ML

Lekë 2,300.00
Title:  
Krem mbrojtës që ofron një mbrojtje shumë të lartë kundër rrezeve UVA dhe UVB dhe kufizone rikthimit dhe shfaqjen e njollave dhe shenjave që shkaktohen nga dielli. 

40 ml

Siguron një mbrojtje shumë të lartë kundër rrezeve UVA dhe UVB për të kufizuar rikthimit dhe shfaqjen e njollave dhe shenjave që shkaktohen nga dielli.

  • Unifikon, përsos teksturën e fytyrës dhe ka efekt mbulues mbi aknet.
  • Minimizon dukshëm pikat e zeza dhe imperfeksionet e fytyrës.
  • Hidraton lëkurën dhe e matifikon atë.
  • E posaçme për lëkurat mikse-të yndyrshme me tendencë akneike.
  • Jo-komedogjenik.Të aplikohet në mëngjes në fytyrë të pastruar plotësisht dhe të thatë. Shmangni kontaktin me sytë.

Shiko edhe