Vichy Ideal Soleil Gentle Milk For Children SPF 50 * 200 ML

Vichy Ideal Soleil Gentle Milk For Children SPF 50 * 200 ML

Lekë 3,590.00
Title:  
Qumësht me faktor të lartë mbrojtës ndaj dielli, për lëkurën sensitive të fëmijëve.

200 ml

Vichy Ideal Soleil Gentle Milk For Children SPF 50 siguron një mbrojtje të lartë ndaj rrezeve UVA/UVB të diellit, në sajë të sistemit Mexoryl dhe mineraleve përbërëse të tij.

  • Prania e Ujit Termal Vichy ruan hidratimin e lëkurës së fëmijëve dhe qetëson skuqjet, që vijnë nga ekspozimi në diell.

I përshtatshëm për fytyrën dhe trupin.

Pa parabene.

Pa fragrnaca.

Rezistent ndaj ujit.

  • Para ekspozimit në diell, aplikojeni qumështin në fytyrën dhe trupin e fëmijës, duke e masazhuar me kujdes. 
  • Përsëriteni disa herë gjatë ditës pë rmbrojtje më efikase.
  • Shmangni kontaktin me sytë.
  • Në rast të kontaktit me sytë shpëlajini me ujë të bollshëm.
  • *Mbrojini fëmijët me kapele, bulzë dhe syze, gjatë kohës së qëndrimit në diell.

Shiko edhe