Klorane Conditioner with Chamomile 200 ML

Klorane Conditioner with Chamomile 200 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Zbutës i pasur dhe kremoz i përshtatshëm për flokë biondë.

200 ml

Zbutës i pasur dhe kremoz i përshtatshëm për flokë biondë.

  • Ushqen dhe riparon flokët, duke i ndriçuar.
  • Flokët janë natyralisht plot dritë, të butë dhe të lëmuar.


Pas larjes së flokëve me një shampo adekuate, aplikoni zbutësin me kamomil në gjatësinë dhe majat e flokëve. Lëreni të veprojë për 2 deri në 3 minuta dhe më pas shpëlajeni mirë.

Shiko edhe