Abena Deo Roll On * 50 ML

Abena Deo Roll On * 50 ML

Lekë 950.00
Title:  
Një deodorant i butë dhe pa erë kundër djersitjes që përmban përbërës natyralë dhe ushqyes për të luftuar lëkurën e thatë.

50 ml

Abena Deo Roll On është një deodorant i butë dhe pa erë kundër djersitjes që përmban përbërës natyralë dhe ushqyes për të luftuar lëkurën e thatë.
Abena Deo Roll-On u zhvillua me përbërës natyralë dhe ushqyes që luftojnë lëkurën e thatë. 

Deodoranti roll-on Abena ka një kapacitet 50 ml dhe është i butë dhe efektiv, unisex për të ruajtur kontrollin e erës.

Shiko edhe