Aletoss+ Syrup * 125 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Shurup për kollë të thatë, me sekrecione dhe kollë alergjike.

125 ml

All, Kollë, Pa recetë, Të tjera

Aletoss+ shurup përdoret në të gjitha grup moshat, për trajtimin e kollës të thatë dhe me sekrecione.

Përbërësit kryesorë:

  1. N-Acetilcisteina me veprim mukolitik, ndihmon në nxjerrjen me lehtësi të sekrecioneve.
  2. Drosera (Lule Vese)  me veprim antiinflamator dhe qetësues për kollën.
  3. Timo (thymus vulgaris) me veprim ekspektorant dhe antiseptik për infeksionet e vijave respiratore.
  4. Zink me veti antioksiduese dhe përforcues i sistemit imunitar. Riforcon qelizat mbrojtëse të cilat shkatërrojnë viruset dhe bakteret që shkaktojnë infeksione.
  5. Ribens Nero (Rrush i Zi) me veprim antihistaminik, antiinflamator dhe antioksidant.

Doza e rekomanduar:

  • Për fëmijë nën 10 kg peshë : 2.5 ml, 3 herë në ditë. 
  • Për fëmijë mbi 10 kg peshë : 5 ml, 3 herë në ditë. 
  • Për adultë : 2 herë në ditë nga 10 ml.

Shiko edhe