Floradix Alpenkraft Shurup 250 ml

Lekë 1,590.00
Title:  
 Shurup bimor, i cili përmban ekstrakte dhe distilate të shumë bimëve të dobishme si dhe mjaltë.

250 ml

Bimët e përzgjedhura me kujdes dhe përbërësit e përdorur në prodhimin e shurupit bimor Alpenkraft e bëjnë këtë shurup në veçanti të dobishëm për njerëzit të cilët janë në kontakt me ndotësit iritues siç janë tymi i duhanit, pluhuri apo gazrat industriale.

Shurupi Bimor Alpenkraft është i dobishëm për :

  • kanalet e frymëmarrjes.
  • dezinfekton e mukozes se gojës.
  • fytin.

Parandalon ftohjen, dhëmbjen e fytit, bronkitin dhe infeksionet.

Alpenkraft mund të ndihmojë në lehtësimin e zërit të ngjirur.

Përdoret për :

  • tharjen e fytit.
  • nxitjen e sekretimit të mukusit në rrugët e frymëmarrjes duke ndihmuar kështu në lehtësimin e kollës.
  • njomjen e fytit kur kërkohet qëndrimi në ambiente me ajër të thatë.
  • parandalim të ftohjes para dhe pas sezonës së dimrit.


Doza e rekomanduar:
  • Fëmijët 6 deri 12 vjeç: 3 x 5 ml në ditë.
  • Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 3 x 10 ml në ditë.

Shiko edhe