Soltux Shurup 150 ML

Soltux Shurup 150 ML

Lekë 1,120.00
Title:  
Shtesë ushqimore me ekstrakte bimore, Zink dhe Vitaminë C.

150 ml

Soltux është një shtesë ushqimore me ekstrakte bimore, Zink dhe Vitaminë C.

  • Ekstraktet e Adhatoda, Drosera, Trumzë, Lulekuqe, Jamball dhe Edera promovojnë rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale. 
  • Ekstrakti i Grindelia është i dobishëm për funksionalitetin e traktit të sipërm të frymëmarrjes dhe mukozën orofaringeale, falë veprimit zbutes dhe qetësues.
  • Acerola ka një veprim restaurues dhe mbështetës dhe promovon mbrojtjet natyrore të trupit.
  • Zinku kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.


Doza e rekomanduar:
  • Të rriturit: 10 ml, 2- 4 herë në harkun e një dite.
  • Fëmijët mbi 4 vjec dhe adoleshentet: 5 ml, 2- 4 herë në harkun e një dite-nate .

Shiko edhe