Obinox Shurup 200 ML

Obinox Shurup 200 ML

Lekë 1,330.00
Title:  
Shurup për kollën ndihmon në trajtimin e kollës së thatë.

200 ml

Obinox Shurup për kollën ndihmon në:

  • Trajtimin e kollës së thatë dhe produktive.
  • Mjekon inflamacionin e mukozës së traktit respirator.
  • Hollon e zbut sekrecionet bronkiale.

Doza e rekomanduar:
  • Fëmijët: Një lugë kafe e madhe ( 5 ml) të suspensionit 3 herë në ditë.

  • Të rriturit: Një lugë çaji e madhe (10 ml) të suspensionit 3 herë në ditë.


Shiko edhe