Alkool Borik 2.5% * 10 ML

Alkool Borik 2.5% * 10 ML

Lekë 347.00
Title:  
Tretësirë me pika për vesh.

10 ml

Alkooli Borik përmban si lëndë aktive Acidin Borik, i cili ka veti bakteriostatike dhe fungistatike.
  • Tretësira e tij alkoolike (në alkool të holluar),  në formë tretësire me pika për vesh përdoret si analgjezik dhe antiseptik në otalgjitë.

Gjithmonë përdoreni Alkoolin Borik sipas këshillës së mjekut.
Në qoftë se nuk jeni i sigurt kontaktoni me mjekun ose farmacistin.
Në qoftë se ndjeni që efektet e alkoolit borik janë shumë të forta ose shumë të dobëta, flisni me mjekun ose farmacistin tuaj.
  • Rekomandohet që pikat e Alkoolit borik të merren në pozicionin shtrirë në një anë.
  • Në veshin e sëmurë pikohen disa pika tretësirë (2 – 5 pika) dhe në vesh vihet një tampon pambuku.
  • Pas 1 – 2 orësh pikimi i tretësirës mund të përsëritet dhe vazhdohet kështu derisa dhimbja të pushojë.

Shiko edhe