Hysan Hyaluron-Spray * 20 ML

Lekë 1,000.00
Title:  
Solucion lokal për trajtimin e tharjes dhe bllokimit të hundëve.

20 ml

Hysan Hyaluron-Spray është një spraj nazal, i cil përdoret për hidratimin, ç'bllokimin dhe pastrimin e mukozës së hundës duke bërë më të lehtë frymëmarrjen.
Rekomandohet gjithashtu të përdoret në rast ftohjeje. 

Përbërja e veçantë e spay është e bazuar në substanca natyrore, si Acidi Hialuronik, i cili: 

  • ngjitet shumë mirë në mukozën e hundës dhe formon një film mbrojtës që zgjat në kohë.
  • ka një aftësi të lartë hidratuese duke trajtuar tharjen e hundëve.

Spraj është pa konservantë dhe tolerohet mjaft mirë.

Përdoret për një periudhë të gjatë kohore.

-Mund të përdoret tek fëmijët, gratë shtatzëna apo ato që janë në perriudhë gjidhënie.

Aplikoni 1-2 spray në secilën anë të hundës, 2-3 herë në ditë.


Shiko edhe