Propolink Propolis Oral Spray 30 ML

Propolink Propolis Oral Spray 30 ML

Lekë 828.00
Title:  
Spray oral me propolis për mbrojtjen dhe qetësimin e fytit dhe rrugëve të sipërme respiratore.

30 ml

Propolink është një suplement për të rritur, i cili përdoret për të ruajtur higjenën orale dhe për të qetësuar fytin.
Përmban Propolis, Mjaltë, Vitamine C, Ekstrakt Timusi.
Në sajë të këtyre përbërësve Propolink ka efekt antiseptik dhe antimikrobial në rrugët e sipërme respiratore.

Lëndët vepruese:
  1. Propolisi ka veti antiseptike dhe antimikrobike.
  2. Timusi ështe një bimë me efekt ekspektorant dhe zbut kollën. Falë efektit antispetik të tij ndihmon edhe kundër infeksioneve.
  3. Mjalti ka një efekt zbutës, ekspektorant dhe anitusiv në rrugët e sipërme të frymëmarrjes.
  4. Vitamina C nxit përgjigjen imunitare të trupit ndaj infeksioneve.
Doza e rekomanuar:
Këshillohen 4-5 spraj në ditë.
  • Të aplikohet direkt në kavitetin e gojës.
  • Të tundet mirë para përdorimit.
  • Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.
  • Nuk rekomandohet të përdoret tek gratë shtatzëna.

Shiko edhe