Oki Infiammazione E Dolore 0.16% Spray * 15 ML

Oki Infiammazione E Dolore 0.16% Spray * 15 ML

Lekë 973.00
Title:  
Spray për kavitetin oro-faringeal.

15 ml

Oki Infiammazione E Dolore 0.16% Spray i përket barnave të përdorura për trajtimin e mukozës orale.
  • Indikohet për trajtimin simptomatik të gjendjeve të irrituara-inflamatore të shoqëruara edhe me dhimbjet e kavitetit oro-faringeal  (p.sh. gingiviti, stomatiti, faringjiti).
  • Përmban lëndën aktive Ketoprofen me veti anti-inflamatore dhe analgezike.
Doza e rekomanduar:
  • 1-2 spray deri në 3 herë në ditë, direkt në zonën e skuqur.

Oki Spraj nuk përmban alkool: vepron në mënyrë delikate tek mukoza e irrituar dhe për këtë arsye është i përshtatshëm edhe për fëmijët.

Ashtu si të gjitha barnat pa recetë, oki spraj duhet të përdoret për një periudhë kohe të shkurtër.
Nëse problemi vazhdon, këshillohet të kontaktoni mjekun tuaj të familjes.

Shiko edhe