Phyto Garda Sanagol Gel Balsamico * 50 ML

Phyto Garda Sanagol Gel Balsamico * 50 ML

Lekë 850.00
Title:  
Xhel Balsamik.

50 ml

Sanagol Gel Balsamico është një xhel balsamik për fytin me një veprim zbutës dhe qetësues. 
  • Lehtëson frymëmarrjen, falë efektit të vajrave thelbësorë të Eukaliptit, Pishës, Selvisë dhe Trumzës.
  • Aplikohet në kraharor dhe lëshon avuj aromatik të cilat ndihmojnë që frymëmarrja të jetë sa me e lehtë, sidomos në mbrëmje para se të shkoni në shtrat. 
  • Nuk përmban kamfor dhe mentol; kjo është arsyeja pse mund të përdoret edhe tek fëmijët pasi nuk shkakton bronkospazma.
Të rriturit:
Për të përfituar sa më shumë nga vetitë balsamike të xhelit, aplikojeni në kraharor, duke e masazhuar butësisht derisa të përthithet plotësisht.

Fëmijët:
Aplikojeni xhelin butësisht në shputën e këmbës për një efekt freskues të shpejtë.

Shiko edhe