Allergoff Wash * 120 ML

Allergoff Wash * 120 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Largon alergjenët (përfshirë marimangat e pluhurit të shtëpisë) dhe lehtëson eliminimin fizik të parazitëve të pranishëm në pëlhura (pleshtat, rriqrat, morrat, çimkat) në një temperaturë nën 60°C.

120 ml

Alergjitë, Pa recetë

Allergoff Wash largon alergjenët (përfshirë marimangat e pluhurit të shtëpisë) dhe lehtëson eliminimin fizik të parazitëve të pranishëm në pëlhura (pleshtat, rriqrat, morrat, çimkat) në një temperaturë nën 60°C. Ai mbështet trajtimin e simptomave të alergjisë së thithur dhe infeksioneve të marimangave të fytyrës (Demodex) dhe zgjebe (Sarcoptes scabei).

  • Efektive në temperatura të ulëta;
  • Lehtëson heqjen e alergeneve dhe parazitëve nga pëlhurat;
  • Mbron kafshët shtëpiake nga alergjenët dhe parazitët;
  • Redukton rrezikun e transferimit të rriqrave në mjedisin e shtëpisë.
Përdorimi i caktuar:
  •  Largon alergjenët dhe parazitët nga pëlhurat, edhe në temperaturë të ulët;
  • Mbështet trajtimin e simptomave të alergjisë dhe sëmundjeve parazitare;
  • Rekomandohet gjithashtu për larjen e shtratit të kafshëve shtëpiake.

Udhëzimet për përdorim:
Përpara larjes me makinë ose manuale.

  • FAZA 1: Njomje
Përmbajtja e qeskës hidhet në 20L ujë dhe përzihet mirë.
Thithni pëlhurat (maksimumi 5 kg) për rreth 30 minuta.
  • FAZA 2: LARJA
Pëlhurat e njomura plotësisht futen në makinë larëse dhe vazhdojnë të lahen duke përdorur sasinë minimale të detergjentit të rekomanduar nga prodhuesi.
Rekomandohet të përsërisni procedurën e shpëlarjes.
Përdorimi i Allergoff® Wash nuk përjashton përdorimin e zbutësve të rrobave.

Shiko edhe