Alta Natura Fer Vis Orosolubile * 20

Alta Natura Fer Vis Orosolubile * 20

Lekë 2,500.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje hekuri.

20 bustina

Alta Natura Fer Vis është një suplement ushqimor, i cili indikohet në rastet e defiçencës së hekurit tek të rriturit apo edhe tek gratë gjatë shtatzënisë.

Përmban:

  • Acid Folik, i cili jo vetëm parandalon aneminë dhe mbron shumë organe, si mëlçinë, por gjithashtu parandalon krijimin e defekteve të lindjes.
  • Ekstrakte të Baobabburim i Vitaminës C, e cila ka veti antioksiduese dhe ndihmon në përthithjen më të mirë të hekurit nga organizmi.
  • Suprafer, një përzierje mikrokapsulore e Hekurit, Vitaminës C dhe Acidit Folik.


  • Këshillohet përdorimi i 1 bustine në ditë, larg vaktit ushqimor.
  • Përmbajtja mund të administrohet direkt në gojë pa ujë.


Shiko edhe