Alta Natura Macrovyt Mamma * 60

Alta Natura Macrovyt Mamma * 60

Lekë 3,000.00
Title:  
Suplement ushqimor për gra shtatzëna.

60 kapsula

Alta Natura Macrovyt Mamma, me një gamë të gjerë vitaminash të pranishme, siguron të gjitha koenzimat e nevojshme për mirëfunksionimin e proçeseve enzimatike të organizmit, sidomos gjatë shtatzënisë. 

Kombinimi i mineraleve mbështet veprimin e komplekseve enzimë-koenzimë si kofaktorë, duke shpejtuar dhe përmirësuar funksionet e domosdoshme për zhvillimin dhe rritjen e fetusit. 

  • DHA është e përfshirë në formimin e duhur të tubit neural dhe parandalon sindromën spina bifida, e cila mund të shkaktojë vështirësi në ecje, probleme urinare, akumulim lëngjesh në tru.
  • Zinku dhe Vitamina C përmirësojnë sistemin imunitar të nënës.
  • Magnezi shërben si burim energjie.
  • Magnezi dhe Vitamina D forcojnë sistemin kockor në mënyrë që të përballojë peshën e shtuar gjatë shtatzënies.

  • Këshillohet përdorimi i 1 deri në 2 kapsulave në ditë, me shumë ujë, pas konsumit të mëngjesit dhe larg vakteve ushqimore.

Shiko edhe