Alta Natura Tired Hair Shampoo * 250 ML

Alta Natura Tired Hair Shampoo * 250 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Shampo për flokë të thatë dhe të ndëmtuar.

250 ml

Shampo e flokëve Trichology Lab dëmtoi falë kombinimit efektiv të kompleksit ekskluziv TCL të Alta Natura me Mikroproteinat dhe Peptidet e përfshira në ekstraktin Moringa, flokët mbrohen nga ndotësit dhe grimcat e jashtme. 

  • Kompleksi TCL, një zbulim i ri nga Alta Natura Trichology Lab, përbëhet nga një përzierje e ekuilibruar e Aloe Vera Organike  shumë të koncentruar, ekstrakt Centella Asiatica  dhe Guar Gum.

  • Derdhni shampon në lëkurën e kokës, masazhoni butësisht për disa minuta dhe shpëlajeni me ujë. 
  • Nëse është e nevojshme, përsërisni larjen. 
  • Gjithashtu përdoreni çdo ditë.

Shiko edhe