Ansiophil * 15

Ansiophil * 15

Lekë 1,870.00
Title:  
Suplement ushqimor me ndikim pozitiv në gjendjen e humorit dhe mirëqënien mendore.

15 tableta

Ansiophil është një suplement që indikohet për ankthin e gjeneralizuar. Nxit qetësimin dhe është i dobishëm në rast ankthi ose stresi.

Ansiophil parandalon stresin dhe ankthin falë:

  • Protizen®: I cili është një anksiolitik.
  • Balsam Limoni: I cili nxit qetësimin dhe mirëqënien mendore.
  • Griffonia: E cila përmban një prekursor të serotoninës, triptofanin.
  • L-Theaninë: E cila rregullon ciklin gjumë-zgjim.


  • Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë. 
  • Sugjerohet të përdoret në mëngjes.

 

 


Shiko edhe