Ansyogem * 30

Ansyogem * 30

Lekë 2,400.00
Title:  
Suplement ushqimor, që ndikon për mirëqenien mendore.

30 tableta

Ansyogem është një suplement në formë kapsule i përbërë nga: Peptidet Marini dhe Ekstraktet e bimës Bluenesse, Griffonia dhe Sensoril, të cilat ndihmojnë relaksimin dhe mirëqenien mendore.

Indikohet në:

● Ankth
● Depresion
● Takikardi
● Pagjumësi

Ansyogem është një produkt natyral që favorizon qetësinë, relaksimin dhe një tonus normal të humorit.
  • Rekomandohet 1 ose 2 kapsula në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe