Apivita A Kiss On The Hand Hypericum

Apivita A Kiss On The Hand Hypericum

Lekë 1,300.00
Title:  
Riparimi dhe mbrojtja e duarve dhe buzëve.

-

Apivita A Kiss On The Hand Hypericum, një dyshe e përshtatshme për ju ose të dashurit tuaj në një kuti dhuratash festive që përmban dy gjëra të domosdoshme për riparimin dhe mbrojtjen e duarve dhe buzëve.

Seti përmban:

  • Krem duarsh për duar të thata me teksturë të koncentruar me Hypericum & Dyll Blete (50ml): Rikthen hidratimin e humbur, hidraton intensivisht, shëron çarjet dhe përmirëson strukturën e lëkurës, ndërsa në të njëjtën kohë mbron nga radikalet e lira.
  • Kujdesi i buzëve me gjalpë kakao SPF20 (4,4g): Kujdesi shumë hidratues i buzëve me SPF që mbron gjatë gjithë vitit, ideal gjatë verës, si dhe për sportet në ajër të hapur.

Shiko edhe