Arni Gold Arnica Forte 10% * 50 ML

Arni Gold Arnica Forte 10% * 50 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Krem me eksrakt të Arnikës me veti qetësuese.

50 ml

Arni Gold Arnica Forte 10% është një formulë zbutëse e lëkurës me eksrakt të bimës Arnica Monata, Bromelinë dhe Escinë.

  • Ky kombinim me Arnica Monata, Bromelinë dhe Escinë i jep lëkurës hidratim dhe qetësim të irritimeve dhe inflamacionit.
  • Escina është një substancë, e cila ruan elasaticitetin e lëkurës.

Produkti është ideal për masazh pas aktivitetit fizik.

Aplikoni, disa herë në ditë, një shtresë xheli në zonën e irrituar të lëkurës, duke e masazhuar butësisht deri në përthithje të plotë.

Shiko edhe