Avene Body 24Η Deodorant * 50ML

Avene Body 24Η Deodorant * 50ML

Lekë 1,552.00
Title:  
Deodorant 24-orësh që mbron nga aromat dhe lagështia e tepërt.

50 ml

Deodorant Avene Body 24Η është një deodorant 24-orësh që mbron nga aromat dhe lagështia e tepërt.

  • Me një përbërje me tolerancë të lartë, ai përmban dy agjentë antibakterialë, një pluhur absorbues dhe një kompleks vaji.
  • Mbron nga djersitja, duke e mbajtur lëkurën të hidratuar.
  • Për të gjitha llojet e lëkurës, edhe për lëkurë të ndjeshme, të depiluar.
  • Jep një aromë të butë freskie gjatë gjithë ditës.


  • Të aplikohet sipas nevojës disa herë në ditë.

Shiko edhe