Avene Cicalfate Hand Cream * 100 ML

Avene Cicalfate Hand Cream * 100 ML

Lekë 2,000.00
Title:  

Krem hidratues i cili qetëson dhe mbron lëkurat shumë të thata.

 

100 ml

Avene Cicalfate Hand Cream rikthen komfortin, qetëson dhe mbron lëkurat shumë të thata, të irrituara, të çara dhe të plasaritura të duarve, të shkaktuara nga agresione të ndryshme klimaterike, detergjentë, produkte profesionale.

  • Transparent pas aplikimit, formon një barrierë izoluese në lëkurë duke mbrojtur atë si një lëkurë e dytë.
  • Pa aromë, pa paraben. Rekomandohet edhe në djegie sipërfaqësore.

  • Të aplikohet të paktën 2 herë në ditë, duke u përqëndruar në zonat më të thata dhe të çara.

Shiko edhe