Avene Sun Very High Protection Sport Fluid SPF50+ *100 ML

Avene Sun Very High Protection Sport Fluid SPF50+ *100 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Krem kundër diellit me mbrojtje shumë të lartë me një formulë të papërshkueshme nga uji, i formuluar veçanërisht për atletët.

100 ml

Krem ​​mbrojtës me mbrojtje shumë të lartë për atletët dhe përdoruesit e tjerë aktivë.

  • Tekstura e lëngshme krijon një ndjesi të freskët në lëkurë. Formula nuk ndihet e yndyrshme apo ngjitëse.
  • Ky produkt bazohet në kompleksin ekskluziv të mbrojtjes Sunsitive, i cili përmban një minimum filtrash dielli me qëndrueshmëri dhe efikasitet shumë afatgjatë, së bashku me përbërës antioksidues për mbrojtje të plotë qelizore.
  • Për efikasitet optimal gjatë ushtrimeve sportive, kjo formulë është gjithashtu shumë e papërshkueshme nga uji.
  • Ky produkt është zhvilluar sipas udhëzimeve të Skin Protect Ocean Respect për të ofruar mbrojtje optimale UVA-UVB duke minimizuar ndikimin në mjedis.
  • Përmban vetëm 4 filtra dielli, asnjëri prej të cilëve nuk është i tretshëm në ujë (pasi filtrat e tretshëm në ujë asimilohen më lehtë nga organizmat detarë).
  • Ky produkt nuk përmban asnjë silikon, një përbërës i cili nuk është lehtësisht i biodegradueshëm.


Të aplikohet përpara ekspozimit në diell. Ri-aplikoni produktin shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir.

Shiko edhe