Avent Anti-Colic Bottle 0m+ 125 ML

Avent Anti-Colic Bottle 0m+ 125 ML

Lekë 1,660.00
Title:  
Shishe për foshnja mbi 6 mjuashe.

Shishja Avent është e ngjashme me formën e gjirit, duke e bërë më të lehtë për bebin tuaj të kombinojë ushqyerjen me gji dhe me shishe.
- Sistem I avancaur anti-kolika me 2 valvula inovative të dizenjuara për të reduktuar kolikat dhe diskomfortin duke nxjerrë ajrin në shishe dhe jo në barkun e bebes.
- Formë ergonomike për komfort maksimal, e lehtë për tu mbajtur në çdo pozicion.

- I përshtatshëm për foshnja të sapolindura (0M+).

Shiko edhe