Avent Anti-Colic Bottle 3m+ * 330 ml

Avent Anti-Colic Bottle 3m+ * 330 ml

Lekë 1,520.00
Title:  
Shishe për foshnja mbi 3 muajshe.

Biberoni është i ngjashëm me formën e gjirit, duke e bërë më të lehtë për bebin tuaj të kombinojë ushqyerjen me gji dhe me shishe.
- Sistem I avancaur anti-kolika me 2 valvula inovative të dizenjuara për të reduktuar kolikat dhe diskomfortin duke nxjerrë ajrin në shishe dhe jo në barkun e bebes.
- Formë ergonomike për komfort maksimal, e lehtë për tu mbajtur në çdo pozicion.

-I përshtatshëm për foshnja mbi 3 muajshe (3M+).


Shiko edhe