Avent Bendy Straw Cup 200ml scf 796/02

Avent Bendy Straw Cup 200ml scf 796/02

Lekë 1,660.00
Title:  
Shishe me pipëz.

Shishja Avent Bendy është zgjedhja ideale për të vegjëlit tuaj dhe lejon një zhvillimin të shëndetshëm të kavitetit oral.

Shishja ka një valvul të integruar anti-rrjedhje, e cila parandalon derdhjet e lëngjeve edhe gjatë lëvizjes.

Rekomandohet të përdoret për bebat mbi 9 muajsh.

Shiko edhe