Avent Anti-Colic Nipple SCY 764/02

Avent Anti-Colic Nipple SCY 764/02

Lekë 1,100.00
Title:  
Kokë biberoni anti-kolike.

-

Avent Anti-Colic Nipple SCY 764/02 është një kokë biberoni me veti anti-kolike.

  • Forma e saj lejon mbyllje të sigurt dhe tekstura me shirita ndihmon në parandalimin e kolapsit për ushqyerje të pandërprerë dhe të rehatshme.
  • Përshtatet me pjesët tona të pompës së gjirit, shisheve dhe filxhanit, kështu që mund të krijoni produktin që funksionon për ju, kur ju nevojitet!

Shiko edhe