Avent Anti-Colic Teat 0m+  * 2

Avent Anti-Colic Teat 0m+ * 2

Lekë 1,240.00
Title:  
Biberon me kokë silikoni për ushqyerjen e bebes.

-

Biberoni është i ngjashëm me formën e gjirit, duke e bërë më të lehtë për bebin tuaj të kombinojë ushqyerjen me gji dhe me shishe.
- Sistem I avancaur anti-kolika me 2 valvula inovative të dizenjuara për të reduktuar kolikat dhe diskomfortin duke nxjerrë ajrin në shishe dhe jo në barkun e bebes.
- Formë ergonomike për komfort maksimal, e lehtë për tu mbajtur në çdo pozicion.
- Biberon silikoni pa materiale BPA.
- I përshtatshëm për foshnja të sapolindura (0M+).

-

Shiko edhe