Avent Baby Care Set Sch400/30

Avent Baby Care Set Sch400/30

Lekë 5,250.00
Title:  
Set për përkujdesjen ndaj bebave.

-

Set me të gjitha pajisjet e domosdoshme të kujdesit për fëmijë, përfshirë:

  • Termometrin dixhital
  • Aerosol për hundën
  • Kujdesin për thonjtë dhe flokët

-

Shiko edhe