Avent Bottle and Nipple Brush scf145/06

Avent Bottle and Nipple Brush scf145/06

Lekë 1,030.00
Title:  
Furcë pastruese për shishet dhe biberonat.

Pastroni lehtësisht dhe kujdesuni për produktet ushqyese të foshnjës tuaj!

Furça AVENT pastron në mënyrë efektive të gjitha llojet e shisheve, biberonave dhe pajisjeve të ushqimit, pa gërvishtje. 

Është e pwrbwrw nga fije të qëndrueshme, me densitet të lartë dhe që pastrohen shumë lehtë.


Shiko edhe