Avent Anti-Colic Teat 6 m+ * 2

Avent Anti-Colic Teat 6 m+ * 2

Lekë 1,242.00
Title:  
Biberon për foshnja mbi 6 mjuashe.

Biberoni është i ngjashëm me formën e gjirit, duke e bërë më të lehtë për bebin tuaj të kombinojë ushqyerjen me gji dhe me shishe.
- Sistem I avancaur anti-kolika me 2 valvula inovative të dizenjuara për të reduktuar kolikat dhe diskomfortin duke nxjerrë ajrin në shishe dhe jo në barkun e bebes.
- Formë ergonomike për komfort maksimal, e lehtë për tu mbajtur në çdo pozicion.
- Biberon silikoni pa materiale BPA.
- I përshtatshëm për foshnja mbi 6 muajshe (6M+).

Shiko edhe