Avent Breast Pads

Lekë 1,380.00
Sasia:  
Peceta për gjirin.

30 copë, 100 copë.

Pecetat e gjirit njëpërdorimshme Philips Avent ndihmojnë për të mbështetur udhëtimin tuaj të ushqyerjes me gji.

Struktura e formës së hojeve të bletës, bërthama ultra absorbuese, ultra e hollë dhe dizajni rezistent ndaj rrjedhjeve dhe frymëmarrjes, ju bëjnë të ndiheni të thatë dhe rehatshëm ditën dhe natën.

  • Shtresë e sipërme si hoje blete;
  • Material ultra absorbues dhe dizajn bërthamash me tre shtresa;
  • Shtresa e jashtme rezistente ndaj rrjedhjeve dhe lejon frymëmarrjen e lëkurës;
  • Të paketuara individualisht për higjienën tuaj;
  • 2 shirita ngjitës për të siguar qëndrueshmërinë.

-

Shiko edhe