Bionike Onails ONIX Nail Biting Solution*11 ML

Bionike Onails ONIX Nail Biting Solution*11 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Solucion për të shmangur ngrënien e thonjëve dhe kutikulave (onikofagine).

11 ml

Solucion për të shmangur ngrënien e thonjëve dhe kutikulave (onikofagine).

Përmban:

  • Ekstrakt Quassia Amara:  Ekstrakt shumë i hidhur nga druri i Quassia Amara, pemë që rritet në zonat tropikale.
  • Ekstrakt Capsicum: Ekstrakt nga speci djegës që është i pasur me kapsaicine, substancë jashtezakonisht pikante.
  • Denatonium Benzoat: Substance sintetike shumë e hidhur.


Aplikoheni produktin tek thonjtë dhe zonën përreth, dhe lëreni të thahet. Përsëriteni aplikimin disa herë në ditë,veçanërisht pas larjes së duarve.

Produkti është i padëmshëm edhe nëse gëlltitet në sasi të vogla përmes kontaktit me mukozën orale.  

Shiko edhe