Bionike Onails S43 Strengthening Solution*11ML

Bionike Onails S43 Strengthening Solution*11ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Solucion forcues dhe mbrojtës për thonjtë e brishtë që kanë tendencë të thyhen lehtë.

11 ml

Solucion forcues dhe mbrojtës për thonjtë e brishtë që kanë tendencë të thyhen lehtë.

Përmban:

  • Keratinë:  Proteina kryesore që gjendet në thonjtë dhe me një përmbajtje të lartë squfuri, element ky që siguron rezistencë.
  • Pantenol (pro-vitamine B5): I domosdoshem për të mbajtur lëkurën, flokët dhe thonjtë e shëndetshëm, sepse mbështet procesin e keratinizimit.
  • Minerale aktive - Silikon, Magnez, Bakër, Hekuri dhe Zink: Oligoelementet (elemente thelbësore gjurmë) që forcojnë keratinën.


Filloni trajtimin me 3-4 aplikime në ditë për javën e pare, pastaj vazhdoni me një aplikim të vetëm në ditë për të paktën tre javët e tjera.

Shiko edhe