Bionike Shine On 7.32 Caramel Blonde

Bionike Shine On 7.32 Caramel Blonde

Lekë 1,700.00
Title:  
Bojë flokësh pa amoniak, pa gluten, pa konservante, pa resorcinol, e testuar për nikelin.

50 ml + 25 ml

Bojë për flokët pa amoniak.

  • Proteina të hidrolizuara të orizit: kanë nje efekt mbrojtës dhe hidratues tek kutikulat e flokëve.
  • Fitosterole Brassica Campestris: redukton dëmtimin e kutikulave.
  • Glikol decileni: lehtëson shpëlarjen e bojës.

Cdo paketim përmban:

  • 1 krem për ngjyrosje me nje përdorim të vetëm - 50 ml.
  • 1 shishe e tejdukshme 75 ml (përmban 25 ml peroksid hidrogjeni)
  • 1 Shampo flokesh Defence Ultra-Gentle- 15 ml
  • 1 maske Defence Hair Dermosoothing Rebalancing Mask- 15 ml
  • 1 flete udhezimi
  • 1 palë doreza 1 perdorimshe.Aplikoheni bojën Shine On si cdo bojë tjetër flokësh. Lëreni 30-40 minuta dhe me pas shpëlajeni.

Shiko edhe