Bioscalin Oil Shampoo Nutriente * 200 ML

Bioscalin Oil Shampoo Nutriente * 200 ML

Lekë 1,560.00
Title:  
Shampo ushqyese  për flokë të thatë dhe të dëmtuar.

200 ml

Bioscalin Oil Shampoo Nutriente është shampo ushqyese e përshtatshme për flokë të thatë dhe të dëmtuar. Gjithashtu ideale për flokët e ekspozuar në diell si dhe për të eliminuar kripën dhe klorin. 

E përshtatshme për përdorim të përditshëm. 

  • Përmban Sericin, një proteinë e marrë nga mëndafshi me një afinitet të lartë për keratinën në flokë, e cila hidraton dhe mbulon flokët duke ngjeshur kutikulat. 
  • Falë një kombinimi të patentuar të substancave balancuese si Taurina, Inositoli, Betaina dhe Ksilitoli, përmirëson strukturën e keratinës së flokëve të brishtë dhe i mbron ata nga agresionet e jashtme (si furça energjike, tharëse flokësh dhe rregullues), duke zgjatur gjithashtu kohëzgjatjen e ngjyrës.

Aplikohet në flokë të lagur dhe masazhohet derisa të formojë shkumë. Shpëlahet koka me ujë të bollshëm.
Përdoret aq shpesh sa është e nevojshme.

Shiko edhe