Bioscalin Oil Shampoo Sebo Regulatore * 200 ML

Bioscalin Oil Shampoo Sebo Regulatore * 200 ML

Lekë 1,560.00
Title:  
Shampo flokësh, balancuese e prodhimit të sebumit.

200 ml

Bioscalin Oil Shampoo Sebo Regulatore është një produkt që ndihmon në promovimin e mirëqenies së flokëve duke luftuar prodhimin e tepërt të sebumit.
Përdorimi i shampo Gsiuliani Bioscalin Oil Balancing Sebum rekomandohet për të balancuar prodhimin e sebumit nga skalpi i kokës falë përbërësve aktivë specifikë. Formula e tij përmirëson mirëqenien e flokëve duke forcuar strukturën e tyre
Formula e tij përmban lëndë ushqyese që ndihmojnë flokët të luftojnë prodhimin e tepërt të sebumit që mund të yndyrosë flokët. 

  • Efektiviteti i formulës së tij bazohet në teknologjinë inovative Active-Care, rezultat i kërkimit Giuliani, e aftë për të riparuar lëkurën dhe për të forcuar mbrojtjen e saj falë veprimit të 2 patentave të regjistruara, PG3A dhe GLYCIRDERM, të cilat rivendosin barrierën hidrolipidike, duke reduktuar. kruarje dhe qetësimin e lëkurës. 
  • Ekstrakti Ajuga Reptans (patenta Giuliani) kryen një veprim rregullues të sebumit dhe mbrojtës ndaj stresit oksidativ të shkaktuar nga faktorë të jashtëm.

Aplikojeni si shampo normale 2/3 herë në javë.

Shiko edhe