Bioscalin Physiogenina Balsamo * 150 ML

Bioscalin Physiogenina Balsamo * 150 ML

Lekë 1,560.00
Title:  
Balsam forcues i flokëve për femra dhe meshkuj.

150 ml

Bioscalin Physiogenina Balsamo është një produkt kremoz i linjës forcuese e bazuar në kompleksin inovativ, Physiogenina. I pasur me përbërës hidratues të përzgjedhur, flokët janë më elastike, të shkrifeta, krihen dhe stilohen me lehtësi.
Jepini flokëve tuaj butësinë në prekje, duke i bërë më të fortë dhe të aftë për ti rezistuar faktorëve të jashtëm, që mund të sulmojnë fibrën e flokut, duke e dobësuar atë. 

Për këtë arsye, pas larjes së flokut me një shampo specifike, aplikimi i balsamit është i rëndësishëm: për hidratimin e flokut, të tharë nga nxehtësia e tharëses dhe përbërësit kimik të bojërave, dhe për ta mbrojtur nga agjentët e jashtëm.

Aplikojeni balsamin në flokë të lagur pas larjes, lëreni për 2-3 minuta dhe shplajeni.

Shiko edhe