Caudalie Crushed Cabernet Scrub * 150 GR

Lekë 4,000.00
Title:  
Caudalie Crushed Cabernet Scrub ka një veprim hollues falë vetisë të tij si eksfoliues i fortë.

150 gr

Caudalie Crushed Cabernet Scrub ka një veprim hollues falë vetisë të tij si eksfoliues i fortë.

Ky scrub me kokrra të mëdha e lë lëkurën tuaj të ushqyer dhe të butë.

Pasuruar me Fara Rrushit dhe 6 Vajra Esencial, ky scrub e lë lëkurën të butë dhe të ushqyer, duke e përgatitur atë për fazat e ardhshme të rutinës së trupit tuaj.

  • Përjetoni kënaqësinë e një trajtimi profesional Vinothérapie në shtëpi.
  • Rezultate të jashtëzakonshme të programit: Deri në -3.8 cm rreth kofshëve në 28 ditë.
  • 99% e përbërësve janë me origjinë natyrore.


  • Vendoseni dy herë në javë në lëkurë të lagur. 
  • Ngroheni fillimisht me duar dhe masazhoni të gjithë trupin me lëvizje rrethore nga poshtë lart, derisa scrubi të jetë shkrirë plotësisht, më pas shpëlajeni.

Shiko edhe