Caudalie Eau Des Vignes Fresh Fragrance * 50 ML

Caudalie Eau Des Vignes Fresh Fragrance * 50 ML

Lekë 3,770.00
Title:  
Një aromë e freskët dhe delikate që të çon në një kopsht veror në zemër të vreshtave, ku bergamoti takon elegancën e irisit dhe sensualitetin e myshkut të bardhë.

50 ml

Një aromë e freskët dhe delikate që të çon në një kopsht veror në zemër të vreshtave, ku Bergamoti takon elegancën e Irisit dhe sensualitetin e Myshkut të Bardhë.

Caudalie Eau des Vignes Fresh Fragrance është një fragrance e freskët me nota Druri dhe me lule të Bergamot, Iris dhe Myshk të Bardhë.

Rifreskon dhe lë një aromë delikate në rroba dhe lëkurë.

0% paraben, fenoksietanol, ftalate, vajra minerale, sulfat laureth natriumi, përbërës me origjinë shtazore.Spërkateni këtë aromë të freskët në lëkurën ose rrobat tuaja, sa herë që dëshironi.

Shiko edhe