Caudalie Eau Des Vignes Shower Gel FL * 200 ML

Caudalie Eau Des Vignes Shower Gel FL * 200 ML

Lekë 1,510.00
Title:  
Xhel dushi me bazë pastruese nga origjina bimore, me teksturë të freskët dhe të lehtë, është ideal për higjienën e përditshme të trupit.

200 ml

Xhel dushi me bazë pastruese nga origjina bimore, me teksturë të freskët dhe të lehtë, është ideal për higjienën e përditshme të trupit.

Ky xhel dushi i pasuruar me Aloe Vera, i formuluar pa sapun dhe me pH neutral, pastron në mënyrë të përsosur lëkurën, edhe atë më të brishtë dhe më të ndjeshme.

  • Lë në lëkurë një aromë të këndshme të Bergamotit, Irisit dhe Myshkut të Bardhë.
  • 0% paraben, fenoksietanol, vajra minerale, ftalate, sulfate ose përbërës me origjinë shtazore.
  • Tolerancë e lartë.


Vendoseni në lëkurë të lagur, pastroni dhe më pas shpëlajeni.

Shiko edhe