Caudalie Fleur De Vigne Shower Gel * 200 ML

Caudalie Fleur De Vigne Shower Gel * 200 ML

Lekë 1,510.00
Title:  
Caudalie Fleur de VIgne Shower Gel është një xhel dushi nektar, aromatik i pantenuar në mënyrë delikate me Vine Flower.

200 ml

Caudalie Fleur de VIgne Shower Gel është një xhel dushi nektar, aromatik i pantenuar në mënyrë delikate me Vine Flower.

I pasuruar me aloe vera, ky xhel dushi ka një bazë pastruese të lehtë e cila ka origjinë bimore që respekton pH fiziologjik të lëkurës.

 Aroma e saj delikate është e pasuruar me aromëm e trëndafilit të bardhë dhe piperit rozë.

0% paraben, 0% fenoksietanol, 0% ngjyrues, 0% përbërës me origjinë shtazore. 

Testuar dermatologjikisht.


Masazhoni në lëkurë të largur më pas shpëlajeni.

Shiko edhe