Caudalie Nourishing Body Lotion

Lekë 2,770.00
Size:  
Locion ushqyes për trupin i pasuruar me Acid Hialuronik, gjalpë shea organik dhe polifenole antioksidante të rrushit për ta lënë lëkurën të butë.

400 ml

Locion ushqyes për trupin i pasuruar me Acid Hialuronik, Gjalpë Shea dhe Polifenole Antioksidante të Rrushit për ta lënë lëkurën të butë dhe rrezatuese gjatë gjithë ditës.

Tekstura e lehtë, e freskët dhe jo vajore absorbohet shpejt kur masazhohet në lëkurë.

Aroma e lehtë me nota të lules së portokallit aromatizon me delikatesë lëkurën.Masazhoni në mëngjes dhe në mbrëmje në trup derisa të përthithet

Shiko edhe