Caudalie Parfum Divin Fragrance * 50 ML

Lekë 6,410.00
Title:  
Aromë luksoze dhe sensuale me nota të piperit rozë dhe grapefruit.

50 ml

  • Kjo aromë luksoze dhe sensuale me nota të sipërme të piperit rozë dhe grapefruit.
  • Notat e mesme me lule të trëndafilit zgjojnë shqisat në një freski të shpejtë që krahasohet me vesën e mëngjesit.
  • Notat e fundit të drunjta të drurit të cedrit, vaniljes dhe myshkut të bardhë mbështjellin lëkurën në një aromë të qëndrueshme hyjnore.


Spërkateni në rroba ose lëkurë.

Shiko edhe