Caudalie Rose De Vigne Fresh Fragrance * 50 ML

Lekë 3,770.00
Title:  
Caudalie Rose de Vigne Fresh Fragrance është një aromë e freskët me fruta,lule të Rose de Vigne, Myshk dhe Rubarb.

50 ml

Caudalie Rose de Vigne Fresh Fragrance është një aromë e freskët me fruta,lule të Rose de Vigne, Myshk dhe Rubarb.

  • Falë kësaj aromë të freskët, nënshtrohuni freskisë së Rose de Vigne si gjatë një mëngjesi me vesë.
  • Spërkateni pas xhelit të dushit Rose De Vigne për të përmirësuar aromën delikate gjatë gjithë rutinës tuaj të kujdesit për lëkurën.
  • Pa ftalate, pa ngjyrues artificial.
  • Testuar nën kontrollin dermatologjik.Spërkateni në lëkurën ose rrobat tuaja, sa herë që dëshironi.

Shiko edhe